Arga_Lappen@Min_Brevlåda.Se

Att trivas och bo i lägenhet handlar till stor del hur mycket man är redo att att hänsyn till sina grannar. Jag försöker vara så “osynlig” som jag bara kan och samtidigt inse att vi alla är olika: Har olika vanor, intressen och toleransnivåer. Var helt klart skeptisk då jag flyttade tillbaka till lägenhet efter att ha bott i hus så länge, men inser att lägenhetsboendet har sina poänger. Livet är bra mycket enklare: Man har mindre ansvar, slipper skotta snö och garage saknade jag ju även i huset, så där är det ingen skillnad. Saknar dock mina uteplatser, men balkongen är rätt skön att sitta på den också. Men visst får man stå ut med både mer ljud och lukter än förut. Men det får man acceptera – eller flytta.

Blev därför rätt förvånad då ovanstående lapp damp ned i brevlådan en dag! Du anonyme lappskrivare (som jag i och för sig redan har mina aningar om vem du är): Du är varmt välkommen att ringa på, prata med mig på ett hövligt sätt och sedan följa mig in i förrådet och peka ut exakt vad som är “något illaluktande”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *