Avregistrera sig från StayFriends.Se

Jag försöker rensa bland de nyhetsbrev som kommer och sajten StayFriends är en som skickar påminnelser stup i kvarten. Det kändes som att sajten fyllde kanske ett behov då den startades för en massa år sedan, men nu har väl Facebook tagit över helt och hållet som sammankopplare av gamla och nya vänner, även gamla klasskompisar. För mig har den dock enbart legat och skvalpat i inkorgen alldeles för länge.

Men att ta bort sin profil på StayFriends visade sig inte allas vara enkelt. Jag trodde att det bara var att gå in i profilen och välja något lämpligt ”Ta bort mig”-alternativ, men så lätt fick det inte vara. Man gör så här:

 1. Klicka på ”Hjälp och kontakt” längst ner på sidan (en orange knapp när jag ser på sidan just nu).
 2. Välj fliken ”Medlemsskap: Guld/Bas”
 3. Under ”Uppsägning av medlemsskap”: Klicka på ”Hur raderar jag mina uppgifter från StayFriends?”
 4. Klicka på länken ”Gå ur StayFriends”. Jag lägger in den här också.
 5. Klicka på ”Radera registreringen”.
 6. Fyll i något på bekräftelsesidan om du vill, men klicka sedan på ”vidare” längst ner.
 7. Om du fortfarande inte ångrat dig klickar du på: ”Radera definitivt”.

Sådär – ett ointressant mail mindre i inboxen!

Edit 140116:
Det här är en privat blogg!!! Jag har ingenting med StayFriends att göra annat än att jag en gång var medlem hos dem. Att posta kommentarer här om att ni vill säga upp ert medlemsskap är lika meningslöst som att använda myggspray en norrländsk vinterdag i januari.

Edit 130829:
För att komma i kontakt med supporten mailar ni till: service@stayfriends.se

Share to Google Plus

166 reaktion på “Avregistrera sig från StayFriends.Se”

 1. Hej! jag vill avsluta stay friend. från och med 20140601.Jag har försökt avsluta förrut men misslyckats ni är svåra att ha att göra med.hoppas på bra service nu mvh peter carlström.

 2. Har fått inkasso krav fast jag betalt.Ta bort mig här ifån annars så polis anmäler jag det här.

 3. Tusen tack för detta inlägg! Äntligen har jag kunnat avregistrera mig från Stayfriends efter flera onödiga år som guldmedlem.

 4. Har sagt upp detta medlemskap 2013, och nu skickar dom till Inkasso, vilka djävla SVIN.

 5. Jag har inte varit medlem de senaste åren men ändå får jag inkassokrav på medlemsavgift på Stayfriends.
  Jag kan inte komma i kontakt med dem via telefon eller annat
  vad göra då.

 6. Var avregistrerar jag mig som guldmedlem. Hittar ingenstans jag att göra detta. Tacksam för hjälp snarast.
  Har fått faktura för ett år framåt, men vill inte betala!

 7. Har fortfarande inte fått bekräftelse från stayfriends. fick kravbrev i febr. 2014. har betalt alla räkningar och vill verkligen inte vara medlem i denna skumma verksamhet. Både e-mailadress och telefonnummer kommer man inte fram på. Dax att polisanmäla?

 8. jag vill inte vara medlem längre jag har skrivit så många gånger att ag vill inte vara med längre vad gör jag hjälp mig

 9. Samma som åvan fick i dag faktura från klarna när jag sa upp i april ,, vad skall vi göra åt detta

 10. Hej vill på detta sätt tala om att jag i9nte längre vill vara medlem hos er. Tack för mig

 11. Hej! Var vämnlig att tag bort mig här på stayfrends. har inte längre tillgång till denna. Mailen är bort tagen som ni har och vill ej vara medlem längre!
  Tack på för hand
  Carina

 12. Avlägsna mig från detta okontaktbara Mickey Mouse Shit(MMS)
  Ingen pappersfaktura utan tillkomna avgifter.Typisk Tysk business,

 13. Jag vill avregistrera mig från stayfriends
  MVH. Bengt Åke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>