Avregistrera sig från StayFriends.Se

Jag försöker rensa bland de nyhetsbrev som kommer och sajten StayFriends är en som skickar påminnelser stup i kvarten. Det kändes som att sajten fyllde kanske ett behov då den startades för en massa år sedan, men nu har väl Facebook tagit över helt och hållet som sammankopplare av gamla och nya vänner, även gamla klasskompisar. För mig har den dock enbart legat och skvalpat i inkorgen alldeles för länge.

Men att ta bort sin profil på StayFriends visade sig inte allas vara enkelt. Jag trodde att det bara var att gå in i profilen och välja något lämpligt ”Ta bort mig”-alternativ, men så lätt fick det inte vara. Man gör så här:

 1. Klicka på ”Hjälp och kontakt” längst ner på sidan (en orange knapp när jag ser på sidan just nu).
 2. Välj fliken ”Medlemsskap: Guld/Bas”
 3. Under ”Uppsägning av medlemsskap”: Klicka på ”Hur raderar jag mina uppgifter från StayFriends?”
 4. Klicka på länken ”Gå ur StayFriends”. Jag lägger in den här också.
 5. Klicka på ”Radera registreringen”.
 6. Fyll i något på bekräftelsesidan om du vill, men klicka sedan på ”vidare” längst ner.
 7. Om du fortfarande inte ångrat dig klickar du på: ”Radera definitivt”.

Sådär – ett ointressant mail mindre i inboxen!

Edit 140116:
Det här är en privat blogg!!! Jag har ingenting med StayFriends att göra annat än att jag en gång var medlem hos dem. Att posta kommentarer här om att ni vill säga upp ert medlemsskap är lika meningslöst som att använda myggspray en norrländsk vinterdag i januari.

Edit 130829:
För att komma i kontakt med supporten mailar ni till: service@stayfriends.se

203 reaktion på “Avregistrera sig från StayFriends.Se”

 1. Helt hopplöst att komma bort från stayfriends .se. Tror att jag lyckats nu men ångrar att jag betalat 1 år framåt!!!Förstår inte varför jag gjorde det? Skärp er på Stayfriends!

 2. JAG VILL GÅ UR STAY FRIENDS – MEN HUR GÖR JAG????????
  HAR FÖRSÖKT I 2 ÅR OCH NU VILL JAG INTE BETALA NÅ´T MEDLEMSSKAP IGEN IÅR – VILL BARA BORT FRÅN STAY FRIENDS!!!!!!!

 3. Jag säger upp min prenumation från och med idag 23-10-2014. Har försökt att komma ur detta hemska som ni kallar stayfriends. Dom bär sig åt väldigt konstigt när man har försökt att gå ur detta i mer än ett års tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>