Avregistrera sig från StayFriends.Se

Jag försöker rensa bland de nyhetsbrev som kommer och sajten StayFriends är en som skickar påminnelser stup i kvarten. Det kändes som att sajten fyllde kanske ett behov då den startades för en massa år sedan, men nu har väl Facebook tagit över helt och hållet som sammankopplare av gamla och nya vänner, även gamla klasskompisar. För mig har den dock enbart legat och skvalpat i inkorgen alldeles för länge.

Men att ta bort sin profil på StayFriends visade sig inte allas vara enkelt. Jag trodde att det bara var att gå in i profilen och välja något lämpligt ”Ta bort mig”-alternativ, men så lätt fick det inte vara. Man gör så här:

 1. Klicka på ”Hjälp och kontakt” längst ner på sidan (en orange knapp när jag ser på sidan just nu).
 2. Välj fliken ”Medlemsskap: Guld/Bas”
 3. Under ”Uppsägning av medlemsskap”: Klicka på ”Hur raderar jag mina uppgifter från StayFriends?”
 4. Klicka på länken ”Gå ur StayFriends”. Jag lägger in den här också.
 5. Klicka på ”Radera registreringen”.
 6. Fyll i något på bekräftelsesidan om du vill, men klicka sedan på ”vidare” längst ner.
 7. Om du fortfarande inte ångrat dig klickar du på: ”Radera definitivt”.

Sådär – ett ointressant mail mindre i inboxen!

Edit 140116:
Det här är en privat blogg!!! Jag har ingenting med StayFriends att göra annat än att jag en gång var medlem hos dem. Att posta kommentarer här om att ni vill säga upp ert medlemsskap är lika meningslöst som att använda myggspray en norrländsk vinterdag i januari.

Edit 130829:
För att komma i kontakt med supporten mailar ni till: service@stayfriends.se

407 reaktioner till “Avregistrera sig från StayFriends.Se”

 1. Hej!
  Du måste kontakta StayFriends – jag skriver bara om hur man ska göra och är bara en ”vanlig” privatperson.
  Lycka till!
  Hälsningar
  Maria

 2. Jag fick min första påminnelse för 4 år sedan, jag hade varken fått faktura med post eller på min e-mail, jag försökte förgäves efter detta avregistrera mig från StayFriends. Det gick ej. Året efter hände samma sak igen, ingen faktura varken med post eller e-mail. Tredje året tänkte jag att jag bara låter bli att betala, men vips kom en påminnelse till, jag ringde nu Klarna AB Stationsgatan 61 i Stockholm och meddelade att jag aldrig velat vara medlem mer än första året och då jag insåg att de skickar påminnelser och hot utan faktura, så ville jag ej vara med. Svaret var att de ej kunde göra något, de gjorde bara sitt jobb och det var bara att betala. Om jag skulle vilja klaga så var det varsegod att ta kontakt med firman i Tyskland. Men man finner ej fram till Stayfriends kontor i Tyskland. Ett nytt samtal till Klarna eftersom de står på påminnelsen, de kunde ej hjälpa till. Nu landa dessutom ett inkasso brev på 850:- på mitt bord, allt detta inom några veckor. Det var bara att betala, Klara berätta dessutom att jag ej nu kunde avregistrera mig heller, först nästa vår i samband att jag skulle få ett nytt inbetalningskort via mail eller post. Ljuger båda, är både StayFriend och Klarna AB i masskopi med varandra. denna vår kom inte heller ett inbetalningskort via mail eller brev, påminnelsen dansade in en månad för tidigt, alltså han jeg ej avregistrera mig. Allt på grund av att man registrerar sig i ett medlemskap som tydligt ej går att komma ur.

 3. JAG VILL AVSLUTA ALLT SOM FINNS I STAY FRENDS
  MED OMEDELBAR VERKAN.HOPPAS NI FATTAR.
  MONA

 4. Hej!
  Jag hoppas du förstår att detta är ett blogginlägg på min blogg – och inte StayFriends kundtjänst eller något liknande. Kontakta dem om du behöver assistans från dem.
  Hälsningar
  Maria

 5. Härmed avsäger jag mig allt som har med Stayfriends att göra.
  Otroligt att det kommar en faktura utan bank-eller postgironummer som man skall skicka pengarna till. DESSUTOM HAR JAG SAGT UPP MITT MEDLEMSKAP FÖR ETT ÅR SEDAN. Jag är 80 år och har inte något med Stayfriends att göra. Endast en massa mail från gamla elever. Hoppas att jag uttryckt med tydligt.
  Hälsningar Brita Stafström. 2013-08-07

 6. Som Maria skriver är detta en privat blogg som inte har något med StayFriends att göra. Vill ni ha kontakt med oss på StayFriends kundtjänst vänligen maila till: service@stayfriends.se

  Vänliga hälsningar

  Lotta Schmidt
  StayFriends kundtjänst

 7. Uppsägning av mitt medlemsskap NU, och jag har inte godkänt att jag vill förlänga detta, så upp till bevis och avsluta mig som medlem, fruktansvärt att människor inte kan avsäga sig detta, utan krångel.

 8. Jag vill att min vän Zzzz Zzzz som tyvärr gick bort 22/7-13 plockas bort ifrån Stayfriends sidan. Hennes E-mail var zzzzz@hotmail.com
  MVH: Nils-Olov Wedin Perstorp

  Edit av admin: Orignalmeddelandet skickat till service@stayfriends.se. Kontakta dem för all form av support!

 9. Jag säger härmed upp mitt medlemskap i Stay Friends, att gälla fr o m NU!
  Jag begär en bekräftelse via min E-postadress.
  Hälsningar
  Lars Blom

 10. Jag begär omedelbar uppsägelse av allt som har med StayFriends.se.
  Jag begär en bekräftelse via min E-postadress snarast.

  Hälsningar
  Elna M Åström
  Medl nr 7033663

 11. Snälla människor – kontakta service@stayfriends.se om ni vill prata med StayFriends support. Jag är bara en vanlig bloggare och har inget alls med dem att göra. Jag är inte ens medlem där längre!
  Hälsningar från Maria – bloggadmin

 12. Jag vill sluta med omedelbar verkan, jag har inte tid och är sjuk.
  MVH
  Lilian

 13. Har nu försökt att komma in på min sida för avregistrering men det går inte. Har glömt mitt lösenord och har begärt nytt men det kopplar inte vidare.Har provat att gå in på olika sidor samma sak, går inte att få nytt lösen.Kommer hela tiden upp ett klasskort som inte har med saken att göra.
  Hur man än gör för att komma rätt så blir det fel, börjar tror att detta görs med flit från företaget.
  Har gjort tre försök att säga upp mitt guld kort men det kommer hela tiden en ny inbetalning , vad är det som dom inte fattar.
  JAG VILL INTE VARA MED LÄNGRE. VILL HA EN OMEDELBAR UTTRÄDE UR STAYFRIENDS

 14. Har fått en påminnelse på räkning som ej godtages. Något fel har skett, skall , ej vara med i <stayfriends. Konstigt att man ej kan nå er på telefon, ber att ni kontaktar mej per telefon omgående. Tack Tel : 07 04-14 44 66 !!

 15. TACK du är en pärla- Det känns inte seriöst när det ska vara så svårt att gå ur.Såååååå tacksam för din hjälp. Ha det bäst

 16. Jag vill avsluta mitt medlemskap som jag har fått påminnelse om, först brukar man få en faktura och inte en påminnelse på 60 kr i första hand. Jag har inte varit på eran sida på flera år, vill ej ha med er att göra. Jag godtager ingen mer kontakt med Stayfriends .Jag vill ha en bekräftelse på mitt utträde omgående..
  Vid nästa påminnelse går jag vidare till reklamations nämden.

  MVH
  Thomas Björkman

 17. jag sade upp avtalet med stayfrends 2012 men får ändå en ny faktura i år
  de måste vara svårt att fatta att jag inte vill vara medlem LÄNGRE!
  förra året gick det till kronofogden ska de behöva göra det igen!!!!!!!!!!

 18. Vill sluta med omedelbar verkan mitt medlemskap då jag inte fick någon faktura utan bara en påminnelse och en extra avgift. mvh Matts.
  .

 19. Jag googlade på Stay Friends av samma anledning som er alla. För ett år sedan så fick jag en påminnelseavi fr Klarna som jag inte kunde komma undan. Hade inte fått någon räkning fr Stay Friends före!
  Jag ringde o pratade med dem och fick svaret att jag inte kunde säga upp abonnemanget förrän vid nästa årsbetalning.
  Nu har jag fått brev fr Klarna igen!!!

  Jag tackar dig Maria för att du tog upp detta på din blogg, jag ska göra som du skrev o hoppas på att det fungerar…

  Till alla er andra som skriver på denna sida ställer jag mig frågan:
  – Hur svårt är det att förstå att den här tjejen INTE har något att göra med Stay Friends??? Hon har skrivit detta på sin blogg för att hjälpa andra i samma situation!

 20. Har försökt att komma fram till supporten på service @ stayfriends.se men ingenting händer. Detta är sanslöst, har kontaktat myndigheter för detta kan ej vara lagligt att behandla folk på detta sätt. Så många anmärker på ert handläggande av medlemskap men ingenting händer, hur seriösa är ni egentligen ??? Helt sjukt !!!

 21. vill avsluta mitt medlemskap i stay friends omedelbart.
  M.V.H.
  Maria Schiller

 22. Jag vill avregistrera mig från Stay Friends. Har inte fått mer än en kontakt den här vägen, så det är inte intressant för mig att vara med.
  Med vänlig hälsning
  Birgitta F

 23. Önskar bekräftelse på att medlemskapet har strukits.
  Mvh B.Forssberg

 24. Hahaha… Jätteroligt att folk tror att de kan säga upp sitt medlemskap här!!! Det har skrivits om och om igen att detta är en privat blogg, men ändå förstår folk inte.

  Jag vill bara tacka för hjälpen, som sagt så var deras mail rätt irriterande. Vem använder StayFriends egentligen?? De finns nog bara kvar på grund av att folk har varit dumma nog att skaffa medlemskap som de betalar för.

  Tack än en gång!!
  //Mikaela

 25. Jag vill gå ur Stay friends omedelbart önskar bekräftelse på att medlemskapet är avslutat

 26. Var snäll korrigera. Jag får meddelande till en Lars-Ingmar Andersson, vilket pågått under många år. Mitt medlnr är 15306738

 27. Jag har länge försökt att bli av med Stay Friends men det verkar som att jag fastnat i smeten.

 28. jag vill säga upp mitt medlemskap,.med omedelbar verkan.
  ….
  M.v.h.Tack för de här året Ewa sterner

 29. Oförskämt att man inte kan komma i kontakt med Stayfriends på ett normalt sätt.
  Vill definitivt inte ha något med Stayfriends att göra och meddelar mina kontakter via e-mail om situationen – en påminnelsefaktura utan att ha fått en faktura och har heller inte haft någon lust att teckna ett abonnemang.
  Forstår att det är många som har råkat illa , så gå ut direkt!!!

 30. Jag vill lämna medlemskapet i Stayfriends, har ringt flera gånger och
  budskapet är att ringa senare och när man ringer så är svaret samma.
  Härmed säger jag upp guldmedlemskapet som inte jag täknat.
  Jag vill ha svar på detta medelandet till eder.
  Hisings Backa den 27 november 2013 klockan 09,39.
  Kaj Helenius

 31. Vill säga upp mitt avtal med er. har betalat ett års medlemskap. men har ändå fått en påminnelse. vill få en bekräftelse att jag är avregistrerad. Mitt är fakturanummer är 41310199943134477
  ordernummer: 67540977
  orderdatum: 2013-10-31
  Hälsningar Ella

 32. Fick påminnelse från er via Klarna. Förrra året gick jag ut från er sida krångel med betalning.Jag vill definitivt inte vara med har inte varit ute på er sida på ett år så ta väck mig.Har inget bredband eller något så ni kan nå mig på Telnr
  Hälsning Liza
  Vill inte få någe från Kronofogden nu Så gör er plikt o ta väck mig från er :

 33. hej vill me omedelbar verkan säga upp mitt medlemskap hos er på stayfriends …..har mottagit 2 kravbrev från inkasso …o har betalat in räkningen 26/11….nu har jag fått nog av detta ….f.om .idag skall denna prenumeration upphöra …Med vänlig hälsning ewa .k

 34. Säger upp mitt Guldmedlemskap fom. 1 januari 2014

  MVH
  Inge Ylipää
  Luleå.

 35. Jag vill säga upp mig som GULDmedlemm,
  Helt plötsligt kommer en faktura + påminnelseavgift från Klarna, jag är inte längre intresserad. Var vänlig skicka inget mer via mail eller post. Tag bort mig ur era register.
  Med vänlig hälsning
  Inga-Lill Krieger

 36. Efter att ha läst ALLA synpunkter och erfarenheter angn Stayfriends måste jag ytterligare påpeka att jag vill ha en bekräftelse på min uppsägning. Fakturan från Klarna har nr 4 1311 1999 0300 0675. Jag har aldrig varit intresserad av att förlänga mitt medlemskap eller tidigare fått någon förfrågan om jag vill förlänga.
  Var vänlig bekräfta min avregistrering
  Inga-Lill Krieger

 37. Jag, Gun Ringdahl vill säga upp mitt guldmedlemskap i Stay friends. Dvs, vill inte förlänga den period som jag ev redan betalt. Anledningen är att jag inte vill betala för en tjänst jag aldrig utnyttjar.
  Med vänlig hälsning
  Gun Ringdahl, medlemsnr 21986905

 38. Jag har kämpat ett halvt år för att få slut på tjafset med StayFriends.
  För en vecka sedan fick jag äntligen en bekräftelse att jag var avregistrerad och ”raderad”.
  Vad hände sedan? Naturligtvis kom i dag ett nytt mail. Har dom tappat bort radergummit kanske! Måste jag nu dras med skiten livet ut?

 39. Jag har skrivit på sidan frågor och svar att jag vill gå ur Stayfriends, men verkar hopplöst, nu fick jag en faktura från Klarna vad fan är detta JAG VILL GÅ UR

 40. Jag har jobbat mycket med att bli kvitt detta företag, utan att lyckas. Nu senast fick jag ett inbetalning krav via inkasso. Detta är inte roligt. Kan någon säga hur man kommer ut ur detta på ett smidigt sätt, då vore jag tacksam om någon kunde ge mig ett tips!!!!!!!

 41. Jag vill avregistrera mig med omedelbar verkan.Har erhållit påminnelse men ej fått någon räkning.Bekräfta min avsägelse.

  Ulla-Britt Forsberg

 42. nu vill jag att ni svarar på det jag skriver. 1 jag vill avsluta att vara med i stay friends. jag vet inte min inloggnings lösenor och inte heller kommer jag i håg mitt
  mail.min gamla dator har gott i sönder. min nuvarande mail är. JAG ANMÄLER
  och lösenordet är (—-) ER OM NI INTE
  min data är. robert renner . jag bor i Eslöv. SVARAR
  jag kan inte komma in på eran sida för avregestrering. maila OMEDELBART

 43. jag vill avregistrera mig med omedelbar verkan.jag erhållit påninnelse men
  inte fått någon räkning.mina gamla data har fösvunnit från den gamla datorn. mina nya uppgifter är. (jag heter .robert renner Sverige född —.
  bekräfta min avregistrering OMEDELBART

 44. Vill avbryta mitt medlemskap hos Stay Friends. Fick räkning genom Klarna men kommer inte att betala för ett nytt år.
  Jag har varit helt nöjd med Stay Friends så det beror inte på Er att jag avslutar mitt medlemsskap.
  Vänligen Hillevi

 45. Har kommit med av någon konstig feltryckning, i samband med insatallation av app för g-mail på min I-pad.
  Hjälp mig att bli en fri människa, med en hanterbar ”mejllådan”
  Stay frands har jag inget intresse av, en massa människor, c:a 85% har jag aldrig hört talas om.
  Med vänlig hälsning
  Ove Stenström

 46. 20131226

  Jag vill med omedelbar verkan avregistrera mig från mitt
  medlemskap från StayFriends. Medl.nummer:26003940

  Vänligen

  Carina Boivie

 47. Detta är en sida som jag inte vill vara med i. Ta bort mig omedelbart. Vill ha en bekräftelse på detta från Er.

 48. vill avbryta mitt medlemskap hos Stay Frends med omedelbar verkan . Bekräfta min avsägelse tack på förhand Hans

 49. Jag vill att ni omedelbart avregistrerar mig från mitt konto hos StayFriends mitt kto nr är 6518553. Jag vill att ni bekräftar avregistreringen på min mailadress.

 50. Jag vill omedelbart få mitt konto hos er avslutat vilket jag aldrig öppnat hos er Är detta era bluffasoner så kommer detta att anmälas.har aldrig anmält mig som någon guld medlem

 51. Tack för länktipset!
  Det är otroligt att man måste googla sig till någons blogg för att hitta till rätt sida på Stayfriends och kunna avregistrera sig. De säger sig ha över 2 miljoner medlemmar – man kan undra hur många av dem som är medlemmar bara för att de inte lyckats avregistrera sig…

  Sedan kan jag inte annat än le stort åt kommentarerna under inlägget. 😉

 52. Jag säger här och nu upp mitt medlemskap hos Stay Friends.Skicka en bekreftelse till mig Mvh Alf

 53. Alltså är Du spammad, kommentarerna kan inte vara på riktigt?!
  Du får nog färga Din edit än rödare!

 54. Var god acceptera den uppsägning som jag gjort vid 4 tillfällen, i juli -13, i november och december -13 samt i januari -14. Ingen reaktion har märkts med resultat att jag fått ett inbetalningskort för 2014, en påminnelse samt ett inkassokrav från er. SKAMLIGT! En begärd tjänst borde accepteras av ett seriöst företag, inte ställa till så en kund hamnar hos en inkassofirma.
  Åsa Melander

 55. Jag har skickat tidigare och skickar nu igen och hoppas att ni skall hörsamma mig den här gången. Jag vill inte vara med längre i Stay Friends. Hittar inte mina äldsta klasskamrater, kanske finns de inte kvar i livet längre. Ingen söker mig längre heller.
  Jag vill avsluta mitt medlemsskap med omedelbar verkan.
  jag vill inte heller ha några mer räkningar. Jag tycker att det är skamligt att ni inte skickar ut en förfrågan om jag vill fortsätta att vara med, som ni tidigare gjort, utan bara skicka en räkning från Klarna. Jag vill ha ett svar att ni ordnar upp det här för mig.
  Vänligen Hillevi Sjöstedt

 56. Och detta är fortfarande min privata blogg och har inget med StayFriends att göra. Kontakta StayFriends direkt om ni vill säga dem något – adressen finns utlagd i mitt inlägg längst upp på sidan. Jag tvivlar på att deras kundtjänst sitter och läser av min blogg och registrerar ärenden utifrån den.

 57. JAG VILL OMGÅENDE GÅ UT STAYFRIENDS, HOPPAS NI HØR AV ER SNAREST OG BEKREFTER DETTE…. 29238408
  M V H
  LENNART PERSSON

 58. jag har sagt upp mitt medlemskap på stayfrends då lag inte fått något lösenord trots att skrivit många gånger.
  sist jag gjorde det kom det ett svar till min sambo som inte ens är medlem har ni inte någon ordning alls

 59. Hej.
  Vad är det här för ”rövarfasoner”?. Inbetalningskort ramlar in, men någon kontakt med Stayfriends är omöjlig att få. En automatisk telefonsvarare, som hela tiden säger att man ska ringa senare, pga att många ringer. Ett absurt skämt?. Inte heller mail tyckes Stayfriends ha, värdig namnet. Får försöka med förslag som inkommit från andra i liknande situation.
  Att ” blufföretaget” i Linköping, om det nu ligger där, får hålla på.
  Hälsningar från Conny Östling i Skövde.

 60. Varför skickas räkningar frånKlarna fortfarande fast jag fått mail från er att det är avslutat .Har ni ingen kommunikation er emellan eller stuntar ni i ert samarbete.Jag går vidare med det här.MVH SIGNE

 61. Jag lämnar er nu . detta är ett fast beslut.
  VG. bekräfta min uppsägelse.

 62. Skönt nu slipper jag brev från inkasso för att jag kollat på något vilket renderat i en beställning (oåterkallelig)av detsamma som jag inte ville ha.TACK B-G Rosdahl

 63. Ni pellejönsar som är inne här och skriver ”avlsuta mitt medlemsskap nu”, titta längst upp på vilken webbadress ni är!.. det här är en privat blogg.. INTE STAY FRIENDS!!!… tur att det inte är min blogg, för då hade jag blivit ännu otrevligare.

 64. Hej!
  Tipset om att klicka på en orange ruta Hjälp o kontakt hittar inte jag. Vore tacksam för hjälp.
  Jag är också en av alla som fått faktura fast jag skrivit otaliga ggr att jag inte vill vara med.
  Man blir irriterad,arg o ledsen.
  Hoppas att det kan bli en ändring.
  Jag har ringt Klarna o de påstår att jag måste få en bekräftelse från Stayfriends att jag inte vill vara med innan de tar bort fakturan.
  Hälsningar Ann-Margret

 65. Har nu hittat var o hur jag säger upp medlemskapet. Så nu är det bara att hoppas att det fungerar.

 66. Jag vill gå ur stay frends omedelbart på grund av att jag inte nyttjar kontot alls och att jag fått ändrade förhållande och inte har råd att betala för det.
  MVH. Britt-Marie Johannesson

 67. Ber om ursäkt visste inte det var en privatannons, fick fel information. B-M J

 68. jjag annvänder inte mer stayfreds och vill ej förlänga det mvh tomas

 69. Jag vill säga upp mitt medlemsskap på Stay Friends från och med nu 2014-02-20 ! Har försökt hitta telefonnumret till er, men har inte hittat det!!

 70. Tack! Äntligen, har letat jag-vet-inte-hur-många-gånger på deras sida, alla andra communitys har en knapp man ska trycka på men självklart måste man gå in på massa smålänkar för att bli av med dem.. hjälpsamt blogg, och alla kommentarer här är skrattretande, trodde först inte de var seriösa

 71. Jag vill bli avregistrerad omgående. Har fått en påminnelse med påminnelseavgift utan att ha fått någon faktura. Jag önskar en bekräftelse från er att jag har avregistrerats och att jag inte ska betala något. Med vänlig hälsning/Kerstin

 72. Nu är jag heligt förbannad på stayfriends,har redan 1gång sagt bort mitt medlemskap för drygt ett år sedan,ändå skickas det faktura från Klarna.Har försökt ringa ett flertal ggr men det går hela tiden till mobsvar.Vi måste ställa upp mangrant och göra anmälan till konsumentombudsmannen eller polisen.

 73. Jag vill inte vara med stay frends , säger upp mig omedel bart . om jag är med för att trött era post . Camel

 74. Hej!
  Har ej bett om något förlängt medlemsskap och vill avregistrera
  mig med omedelbar verkan.

  Vänliga hälsnigar

 75. Måste säga att det är stor humor att folk försöker säga upp sitt medlemskap i Stayfriends här via denna blogg :-)
  Det gör ju att man undrar lite om tidigare försök misslyckats pga att Stayfriends är svåra att nå eller om det kan bero på något annat…

 76. Jag önskar avsluta mitt abonnemang på stay friends från och med den 5/3-14.IngGull Engqvist

 77. Har sagt upp mitt medlemskap för flera år sedan och plötsligt får jag en inkassobrev . Har inte fått nån räkning eller påminnelse och varför får jag det i år och inte förrut. Jag vill att ni ögonblickligen drar tillbaka detta och registrerar att mitt medlemskap äe avslutad . Ser att ni har många klagomål på er och anmälningar . Mycket dålig reklam . Är heligt förbannad och tänker gå vidare med detta om ni inte avslutar mitt medlemskap . Tänker inte betala för nåt jag inte fått . Skärpning .
  Mvh Britt Gunnarsson
  Vill ha en bekräftelse på detta

 78. Tack för guiden och länken till avregistreringen.

  Jag beklagar mängden kommentarer du får från personer som tror att du ska sköta uppsägningen av deras konton hos StayFriends. Helt otroligt att något så enkelt kan missförstås. Det är både komiskt och tragiskt… 😉

 79. Tack för instruktionerna; nu har jag äntligen avregistrerat mig!

  Kommentarerna här är ju helt fantastiska!

 80. Hej – jag hittade din bloggpost via en googling. Tack snälla för att du dokumenterade detta!

 81. Alltså, är folk fullständigt dumma i huvudet eller vad är grejen? Är det nån (Flashback?) som hittat det här och sett kanske en eller två original-dumskallar och sen trollar loss? Så här många människor KAN väl inte tro att man kan avregistrera sig från en sida genom att kommentera en blogg…?? =o =o

 82. Hahah, det är vansinnigt underhållande att läsa alla kommentarer från folk som vill säga upp sitt medlemskap via dej! 😀

  Hur som helst, tack för en kanonbra guide! Det var sannerligen inte lätt att hitta rätt knappar på hemsidan, men med din hjälp lyckades även jag ta mig ur :)

 83. Letade en lång stund men lyckades inte hitta avregistreringsknappen själv.
  Tack för hjälpen :-)
  Hade en trevlig stund med att läsa igenom alla ”uppsägningar” 😉

 84. Tack så mycket! Du var till stor hjälp. Jag kunde inte hitta hur man gick ur. :)

 85. Haha, helt underbart!! Tack så jättemycket för länken och för underhållningen av att lösa alla kommentarer. En bekräftelse på att man inte är ensam om att tycka SF känns helt överflödig som sajt… precis som du gick jag med för maaaassa år sedan, när den fortfarande hette klassträffen. Droppen var när de ville använda min profilbild i deras reklam och erbjöd rabatt på guldmedlemskap… hahaha. Hade absolut kunnat dela med mig av min barndomsbild, men… rabatt på vad… haha. Tack! (Nu skall jag bara se om länken verkligen funkar och att den inte leder mig till ett automatiskt guldmedlemskapskap med Klarna som blivande kompis… 😉 )

 86. Helt underbart att det finns så korkade människor som inte fattar att detta är en privat blogg. Inte undra på att de inte kan säga upp sitt medlemskap :)) underbar läsning :))

 87. Tack för hjälpen. Din steg för steg manual fungerade perfekt. Det känns som jag är fri från ett ok. Har i många år försökt att komma ur men inte kunnat. SF känns som förlegat när FC är så mycket populärare och trevligare. Kulmen var när man började införa ”Säkert Partnerskap”. Vill jag söka partnerskap, kan jag göra det utan SF:s hjälp. Tack än en gång. Jag ska föra denna länk vidare till personer som tröttnat på SF. :-)

 88. Tack snälla för att du lagt upp instruktion på hur man avslutar medlemsskapet. Hade inte fixat det utan dig! :)
  Och TACK till er andra som gjorde besöket på denna blogg och min dag ännu roligare med era kommentarer! 😀

 89. tusen tack, har åtskilliga gånger stängt av deras nyhetsbrev men dom återaktiverar igen… spam mer eller mindre.

  Nu är jag också avregistrerad

  tack

 90. Hej!

  Efter att ha fått ett mejl med nya villkor (där medlemskapet förnyas automatiskt) har jag skickat mejl med uppsägning av abonnemanget. Inget svar. Inget telefonnummer eller kontaktperson, bara en e-postadress som inte svarar. Hur gör man nu? Kan detta verkligen lyckas för dem att hålla kvar människor i abonnemang för att de inte går att säga upp. Jag undrar om mina uppsägelser räcker eller om de måste bekräfta. Jag undrar också om de förnyas abonnemanget automatiskt genom att dra pengar.

 91. Stort tack!
  Det var inte den enklaste vägen, så din checklista var till stor hjälp :)

 92. Jag Hans Thulin säger upp mig som medlem i Klassträffen Sweden AB Stayfrends .

  Vänligen Hans Thulin.

 93. Jag säger upp mig som medlem stayfriends.

  Vänligen Hans Thulin

 94. Tack snälla för hjälpen! Vet inte om jag hade lyckats utan din hjälp!

 95. Stort tack! Iddes inte sätta mig in i de nya användarvillkoren som börjar gälla 8 april. (Är det meningen att man ska orka läsa och förstå varje liten konsekvens av de nya villkoren? – inte jag iallafall, hellre gå ur).

  Än en gång tack för en bra instruktion!

 96. Jag ber härmed att få avregistreras som stayfriends medlem.
  Hälsningar
  Lisbeth

 97. Jag begär härmed utträde från Stay Friends Guld fr.o.m. idag.

  V.v och bekräfta mitt utträde tack/Fritz

 98. Jag önskar härmed utträde ur Stay Friends Guld fr.o.m.idag.

  Var god och bekräfta mitt utträde/Dagny

 99. Nu är det andra gången jag säger upp mitt konto ang stayfriends
  Får jag en påminnelse till ang detta polisanmäler jag ert bolag

 100. Hej jag vill säga upp mitt medlemsskap i stayfriends fr.o.m. i dag. Vag god och bekräfta mitt utträde.Gun

 101. Tack för tipset avs. avregistering av Stayfriends. Skönt att slippa alla påminnelser, uppmaningar och erbjudanden.

 102. Jag vill bli avregisterad med omedelbar verkan . Har försökt så länge att att kunna säga upp mitt medlemskap i Stayfriends men inte lyckats att få fram ett telefon nummer eller en adress som man kan säga upp medlemskapet på… är inte ett dugg intresserad av att vara med, och få uppgifter på personer jag inte alls känner till b.a och betala dyra pengar på att vara Guldmedlem….som jag inte bett om att bli…Bara för att jag var nyfiken på att se vad Klass-träffen var för något!!!för flera år sen, så var man alltså fast och utlämnad till att betala för något man inte alls vill ha del i… Sådant förfarande borde vara ÅTALBART!!! Och POLISUTREDAS!!! / Hjördis.

 103. på grund av att ni skickar faktura på e post och på min mail adress jag inte hat på 2 år och även kraven sen blir det inkasso varning i min brevlåda

 104. JAG VILL SÄGA UPP!!!

  Nä, vänta? Detta är kanske en privat blogg…

  Haha. lol… Har varit här inne innan och jag är verkligen fundersam på hur många som verkligen tror att dom messar SF. Undrar hur dom gick tillväga för att regga sig i början?

 105. jag vil hittar inte avregistreringsknappen jag vill inte vara med längre

 106. TACK!!!!! För ovärderliga tipset om hur man äntligen blir av med Stayfriends… Men att du står ut med alla människor som tror at du är deras kundtjänst….. Ojojoj.
  TACK i alla falla

 107. Om man inte kan läsa, på datorn eller mobilen, eller har fått Altzhaimers så skall man be någon om hjälp. Jag har sökt mina skolkamrater som jag gick i första klass, och tycker att det känns fint att dom lever, även om man inte har så mycket gemensamt,
  Om Du går ur så känner jag att Du har dött och inte finns med oss längre.

 108. Vill att mitt medlemskao upphör med omedelbar verkan har fått påminnelse faktura men aldrig någon faktura eller liknande
  B Rignell

 109. Ta bort mig av ert register Begriper Ni inte vad Ni håller på med
  Skulle aldrig lägga ett öre på Er verksamhet
  Har försökt att komma ur flera gånger

 110. jag vill säga upp mitt guldavtal hos er.MVH Christina sandström

 111. jag håller med förre skrivaren har man gått med ett tag så är man fast så får det inte gå till jag har rätt att säga upp mig har fått så många namn som jag inte känner till nu vill jag att ni tar bort mig jag tänker inte betala någonting som jag inte använder det är märkligt att man inte får fram meiladressen på er så man kan skicka ett medelande det är skumt jag hoppas detta går fram jag vill inte bråka det skall man inte behöva tycker jag tack för mig ni kan ta bort allt som innehåll er stay friends

 112. Hej! jag vill avsluta stay friend. från och med 20140601.Jag har försökt avsluta förrut men misslyckats ni är svåra att ha att göra med.hoppas på bra service nu mvh peter carlström.

 113. Har fått inkasso krav fast jag betalt.Ta bort mig här ifån annars så polis anmäler jag det här.

 114. Tusen tack för detta inlägg! Äntligen har jag kunnat avregistrera mig från Stayfriends efter flera onödiga år som guldmedlem.

 115. Har sagt upp detta medlemskap 2013, och nu skickar dom till Inkasso, vilka djävla SVIN.

 116. Jag har inte varit medlem de senaste åren men ändå får jag inkassokrav på medlemsavgift på Stayfriends.
  Jag kan inte komma i kontakt med dem via telefon eller annat
  vad göra då.

 117. Var avregistrerar jag mig som guldmedlem. Hittar ingenstans jag att göra detta. Tacksam för hjälp snarast.
  Har fått faktura för ett år framåt, men vill inte betala!

 118. Har fortfarande inte fått bekräftelse från stayfriends. fick kravbrev i febr. 2014. har betalt alla räkningar och vill verkligen inte vara medlem i denna skumma verksamhet. Både e-mailadress och telefonnummer kommer man inte fram på. Dax att polisanmäla?

 119. jag vill inte vara medlem längre jag har skrivit så många gånger att ag vill inte vara med längre vad gör jag hjälp mig

 120. Samma som åvan fick i dag faktura från klarna när jag sa upp i april ,, vad skall vi göra åt detta

 121. Hej vill på detta sätt tala om att jag i9nte längre vill vara medlem hos er. Tack för mig

 122. Hej! Var vämnlig att tag bort mig här på stayfrends. har inte längre tillgång till denna. Mailen är bort tagen som ni har och vill ej vara medlem längre!
  Tack på för hand
  Carina

 123. Avlägsna mig från detta okontaktbara Mickey Mouse Shit(MMS)
  Ingen pappersfaktura utan tillkomna avgifter.Typisk Tysk business,

 124. Jag vill avregistrera mig från stayfriends
  MVH. Bengt Åke

 125. Har sagt upp mitt medlemskap tidigare men inget hänt och nu har jag fått en räkning!!!! Vilket jag inte tänker betala, anser att jag inte är skyldig till det.
  2014 08 13
  Jag säger ännu en gång upp mitt avtal med er ”Klassträffen Stayfriends” Det borde väl inte vara så svårt för Er att ta bort mig ifrån Ert register.
  (Borde väl inte behöva kontakta advokat eller myndigheter för att få bli av raderat definitivt hos Er)

  Mvh Ann-Britt Susi

 126. Vill avsluta mitt medlemskap idag den 18 augusti 2014. Skicka ett mail omgående att det är avslutat. medlemsnummer

 127. Sa upp mitt medlemsskap i fjol men fick ändå betala det två gånger,ni lovade att ta bort det då, men nu har jag fått en ny räkning som jag inte tänker betala, nu får ni ordna detta med Klarna. Mitt fakturanummer är 4 1408199913061372.Vill ha bekräftelse från er till klarna att mitt medlemsskap var uppsagt från 2013. M.V.H. Mary Ohlsson Vekavägen 16 b
  34395 Älmhult. P,s Vill ha bekräftelse att ni gjort detta. Ds

 128. stort tack, lätt att radera kontot med föredömlig guide! hur man kan tro att man kan radera kontot genom att skriva en kommentar till dig fattar jag dock inte…! :)

 129. Tack för hjälpen – bra guide!!
  Asgarv åt alla som ber DIG att avsluta sina konton på StayFriends – muahahaha :-)

 130. Vill avregistrera mig från Stayfriends så fort som min prenumeration går ut….och vill även ha bekräftelse på detta

  MVH
  Inger Gustafsson

 131. Har begärt att avregistrera mig ca 6 mån sen vill ej vara mer längre var vänlig kontakta mig.

 132. Har försökt att avsluta mitt medlemskap i StayFriends.
  Kommer ingenstans. Har avsagt detta tidigare, men nu kontaktar StayFriends mig igen, Hoppas det är slut i och med detta.
  MVH
  Solveig Wistrand

 133. Hjälp hur gör jag för att avregistrera mig som användare.
  Har försökt komma i kontakt med redaktionen men det är omöjligt!!!

 134. Alla ni som försöker avsluta ert medlemskap i kommentarsfältet på en blogg: hur fan klarar ni er i vardagen?! Enda förklaringen måste vara att Stayfriends är väldigt populärt på demensboenden.

 135. Jag vill avsluta mitt medlemsskap i stay friends och fakturan kommer trots att jag inte får några meddelanden från stay friends. Hur ska jag göra. Har ringt Klarna och frågat men de vet inte hur man ska göra.

 136. jag vill avregistrera mig från stayfriends

  omedelebart gjorde det redan förra året men har nu fått en ny p
  åminnelse så stryk mig direkt

 137. ni har sent mej många namn på personer som jag inte vet något om utav alla så var det två som va skolkamrater dom andra har inte gått i samma skola jag få be om mer ordning annars få det vARA
  mvh gÖRAN

 138. Vill avregistrera mig omedelbart från Stay Friends. Harförsökt med allt från att kontakta Klarna som skickar ut fakturan på guldmedlem. Dom säger att man bara skall kontakta Stay Friends. Det verkar som man inte kan sluta vara med i stay Friends.
  Vill ha en bekräftelse på att jag blir avregistrerad.

  Margita Wennberg

 139. Säger upp mitt medlemsskap hos Klassträffen Sweden AB/Stayfriends from 2010-10-01.

  VILL HA BEKRÄFTELSE PÅ DETTA VIA MAIL.

 140. Tack för den handledningen. Uselt gjort av StayFriends att gömma avregistreringen så.

 141. Googla pa stayfriends uppsagning…Dar finns info…Haller med om att det tar lite tid att klura ut….Det ingar i stayfriends affarskoncept att gora det svart att saga upp abonnemanget…Daniel Larssons raljerande inlagg tyder bara pa daligt sjalfortroende..vax up !!

 142. Jag heter Monica Löfström och jag vill säga upp medlemsskapet i
  Stayfriends. Jag har fått en faktura som jag inte vill betala.
  Monica Löfström

 143. Vill härmed ån en gång säga upp mitt stayfriends konto from.141013

 144. Jag har sagt upp mitt medlemskap flera gånger men inget händer annat än att jag får påminnelseavier från Klarna som jag inte skall betala . Vad håller ni på med ? Värva medlemmar kan ni göra men inte ta bort vad är det för sätt att hantera människor på ?

 145. Helt hopplöst att komma bort från stayfriends .se. Tror att jag lyckats nu men ångrar att jag betalat 1 år framåt!!!Förstår inte varför jag gjorde det? Skärp er på Stayfriends!

 146. JAG VILL GÅ UR STAY FRIENDS – MEN HUR GÖR JAG????????
  HAR FÖRSÖKT I 2 ÅR OCH NU VILL JAG INTE BETALA NÅ´T MEDLEMSSKAP IGEN IÅR – VILL BARA BORT FRÅN STAY FRIENDS!!!!!!!

 147. Jag säger upp min prenumation från och med idag 23-10-2014. Har försökt att komma ur detta hemska som ni kallar stayfriends. Dom bär sig åt väldigt konstigt när man har försökt att gå ur detta i mer än ett års tid.

 148. Härmed säger jag upp mitt medlemsskap i GuldStayfriends. Betalade min sista årsavgift den 25 oktober 2014. Vill ha en bekräftelse på att jag har sagt upp medlemsskapet hos er.
  Mvh den samma.

 149. Hej!
  Jag heter Åsa Arvidsson jag vill säga upp medlemsskapet i Stayfriends klassträffen, jag har fått en faktura som jag inte vil betala.
  Åsa Arvidsson

 150. Johanna! Hur bar du dej åt att slippa ditt medlemskap i Stayfrends ? Du lyckades ju eller hur?
  Med vänlig hälsning Gittan

 151. Jag har försökt ta mig fram till Srayfriends kundtjänst för att lämna en information men det det verkar inte finnas någon direktlinje därför försöker jag här. PS Gör det enklare att nå kundtjänst för direktkontakt i olika angelägna ämnen. DS

 152. Jag har idag fått en faktura som jag bestrider. I min kontoinformation står det under min ”Löptid” Sedan 2014-jan-21, medlemskapet fortlöper ju 1 år idag är det 141105. Alltså har mitt medlems år INTE förfallit . Vänligen kontakta mig omgående/marianne

 153. Hej!

  Jag vill frånträda detta avtal omgående eller senast 14 dagar utan att ange skäl.Bekräfta att ni mottagit detta meddelande.
  Hälsningar Bo Sjöstedt

 154. jag försöker att avregistrera mig men det går inte och ni säger att jag har fel inloggningsnamn men det har jag inte så nu säger jag upp mig här vill inte ha någon mer faktura från er….
  TACK

 155. Härmed säger jag upp mitt medlemskap i StayFriends mitt medlemskap går ut nu i november och vill inte ha någon mer faktura från er……TACK….har försökt komma in på mitt konto men det går inte…så därför säger jag upp mig här….
  MVH
  Inger Gustafsson

 156. Tack så mycket Markazitz för en utmärkt instruktion för hur man avregisterar sig, det fungerade perfekt. Till er andra som inte verkar förstå att Markazitz blogg inte har ett dyft med StayFriends att göra, prova att följa instruktionen högst upp istället för att försöka avregistera er här. Saknar ni lösenordet som behövs för att avregistera sig så gör ni så här:
  1. Gå till http://www.stayfriends.se
  2. Klicka på ”glömt lösenordet” högst upp under inloggningsrutan.
  3. Skriv in din e-postadress
  4. Kolla din e-post någon minut senare så har du fått ett nytt mail från StayFrends med lösenord som du kan logga in med.
  5. Logga in på http://www.stayfriends.se med din e-postadress och det nya lösenordet som du fick via e-post.
  6. Fortsätt nu med Markazitz utmärkta avregistreringsinstruktion högst upp på denna sida.

 157. Tack snälla för info! Stackars dig som oförskyllt får klä skott för denna oseriösa sajt som klistrar sig fast!
  Blessings!

 158. Vill inte ha med detta media att göra mer
  Vänligen bekräfta avslutet
  Har betalt till 2015-05-24

 159. JAG VILL INTE LÄNGRE VARA MEDLEM. OBS OBS TA BORT MITT KONTO PER OMG! DET ÄR FRUKTANSVÄRT HUR NI BEHANDLAR OSS ÄLDRE. JAG HAR SKRIVIT EN INSÄNDARE I LOKALTIDNINGEN. HOPPAS NI PÅ STAYFRIENDS TAR ERT ANSVAR!!! JAG HAR BETALT AVGIFTEN 2014-11-02 OCH ÖNSKAR INTE LÄNGRE FORTSÄTTA.

 160. uppsägning av medlems skap. snarast.
  Jag vill ha en pappers facktura. Annars kan jag inte betala den sista ni har sänt.

 161. Tack för att du trots allt behållit det här inlägget, annars hade det tagit så mycket längre tid för mig att göra mig fri från Stayfriends.

  Till er frustrerade som fortfarande inte förstått att detta inlägg är en hjälpande hand från en privatperson – gå till stayfriends.se, logga in på din egen sida (om du inte kommer ihåg ditt lösenord går det att beställa ett nytt), läs inlägget igen och gör som inlägget föreslår, då lyckas ni antagligen lika bra som jag.

 162. Tack för hjälpen att bli av med stayfriends.
  Om de framhärdar får vi gå samman och hävda vår rätt.

 163. Jag skall inte vara medlem i stayfriend. Har sagt upp medlemskapet 2013 oktober .

  bekräfta detta meddelande omedelbart

  Annars går jag vidare med detta.

 164. jag uppsäger medlemsskapet för stayfriends skicka svar till göran.pettersson1944@gmail.com adressen är ny

 165. ni har inte svarat på min uppsägning,villni göra det med det snarast.jag har ny e-post adress.den nya ärgöran.pettersson1944@gmail.com hälsningar göran

 166. Hej!! TACK för hjälpen som visade hur man går ut stayfriends,,,, lite roligt har jag haft att läsa alla kommentarer….då folk inte förstår att DU inget med stayfriends har att göra=)

 167. Hej. Jag har fått ett inbetalningskort från klarna att jag ska betala 228 kr. till er. Jag har inte köpt något från er och jag vill inte förlänga guldmedlemskapet. Förstår inte hur detta gått till? Tacksam för svar. Mvh. Marianne

 168. idag 3-12 14 kommer jag att ta kontakt med polisen om ni inte tar bort mitt medlemsskap.jag vill ha svar på för midd agen idag.hälsningar göran.

 169. Tack för snabblänken till Lämna-StayFriends! Utan Guld där är man ingenting, typ.
  Såg också dina LCHF-tankar. Det är bra och inte svårt men omöjligt att kombinera om man vill äta vegetariskt (eller bara pyttelite animalier) om man ska vara solidarisk med människor i de länder som producerar vår mat. Ska det vara EKO också så spricker det.
  Jag är inte kristen men försöker att välsigna maten jag äter. Och såklart laga det mesta själv.
  Kämpa på! Dag

 170. J ag vill omgående bli avregistrerad från stayfriends. Vill att ni bekräftar detta med omedelbar verkan. Mvh. Marianne

 171. Hej!

  Jag vill säja upp mitt med medlemskapet på Stayfriend from dagens datum 2011-11-09. Jag vill ha ett besked på min mailadress. Tack

 172. Ber att fr.o.m.20141210 bli avregistrerad som guldmedlem i stayfriends då jag ej har något intresse på grund av ålder.
  M.v. h. Sven Erik Olmats.

 173. Var god bekräfta min anmodan om avsägelse omgående.

  M.V.H. Sven Erik Olmats Datum 2014 12 10

 174. Jag vill gå ur StayFriends har inte hittat de jag söker, skicka inte några fler meddelande tack på förhand trevlig Jul och gott nytt År.

 175. Jag vill gå ur Stayfriends från dagens datum 20150102och få en bekräftelse på det från er. Sänd inte flera meddelanden till mig.
  God fortsättning!

 176. Jag vill inte vara med iStayfriends mer. Jag tänker inte betala fler räkningar från er. Annars får jag gå vidare till POLISEN

 177. jag vill avsluta detta program det ger inte det jag vill ha,jag skulle vilja ha ett telefonnummer så man kan ringa och prata med ägarna!!!!!!!

 178. Hej jag vill verkligen inte vara med i stayfriends längre, trodde jag skulle få en fråga om jag ville fortsatta mitt guldmedlemsskap.. men nej då jag får en påminnelse från klarna när jag dessutom inte fått en räkning innan.. mycket märkligt beteende från er måste jag säga..

  MVH
  Marie Hallberg

 179. Hur Faaaan blir jag av med detta. Ni kan väl åtminstone sätta ut en adress eller telefonnummer så att man kan nå er. Vad är ni rädda för?

 180. Hej!
  Har nu försökt att aveigestera mej från mitt medlemskap,av Stayfrends men det verkar inte fungera,om ni läser detta stryk mej omedelbart för jag har inte fått ut det jag ville av det.
  Anne Edvinsson medlemsnr:34328663.
  Skicka bekräftelse.

 181. Jag har försökt att gå ur STAYFRIENDS i 2år nu men har ej lyckats. Stayfriends verkar inte bry sej om denna sida. nu POLISANMÄLER JAG DOM.

 182. Återigen säger jag upp mitt totala medlemskap i StayFriends
  Ytterligare krav kommer att polisanmälas.

 183. Säger härmed upp mitt avtal -Guld @Stay Friends omgående. Med 20140223 redan för 1 år sedan at avtal med er skulle upphöra men får nu en ny faktura att betala.
  Kontaktat Mitt Klarna men dom har fått medd ang detta!!!!
  Tidigare mail adress:Gull-May.Lundstedt@telia.com
  MVH
  Gull-May Lundstedt

 184. Jag säger härmed upp mitt medlemsskap i stayfreinds från och med 1 mars-15. Har talat med klarna de visade hur jag skulle gå till väga.

  MVH

  Kerstin Svärd

 185. Hej Maria.
  Fantastisk att det finns så många arga människor som inte kan läsa.
  Även om man kommer hit via sökmotorerna borde man kunna förstå att man inte är på Stayfriends hemsida.

  Maria, du borde ändra i rubriken så det tydligt syns att folk inte kan avregistrera sig härifrån. De är så ilskna så de läser inte till slutet på ditt inlägg.
  Hälsningar
  Peter

 186. kontakta mig angåeende medlemsskapet i staifriends har fått inkasso har vidtalet en person angåeende att jag inte är intreserad att vara medlem vad händer först en påminnelse jag ringer och pratar med en på klarna det skall bort men så får jag ett inkasso tillsaken hör att jag är inneliggande på Sunderbyns sjukhus sedan en lång tid och fortfarande och min man har varit till kaix vårt hem och hämtat posten 17/2 och då komm ett inkassokrav har vidtalat klarna igen och de vill att jag skall kontakta er inget telefonnummer går att hitta vilket är beklagans värt kontakata mig på så vi får reda ut detta är inte intresserad att vara medlem vilket jag vidtalat er föväntar mig omgåeende att ni hör av er Med vänlig hälsning Clary Forsling

 187. Nu vill jag säga upp mitt medlemskap ,av Stayfrends , det är ju konstigt att man får påminnelse även om man aldrig fått någon räkning! Respektera ! Skriv gärna ett svar!

 188. har inte kommit in på mitt konto, på flera år, men vill inte vara med där längre.

 189. Fantastiskt att det finns så många genuint korkade personer som tror de kan säga upp sitt medlemskap till Stayfriends via någon annans personliga blogg. Kan man inte flytta över deras medlemsskap till något i stil med Staystupid. Hur klarar de vardagen i övrigt?

 190. Uppsägning av medlemskap i StayFriends
  Vi har tillskrivit Klarna den 10.e febr. om uppsägning.
  Kan inte på er hemsida hitta fram till hur ”avregistrering kan göras”
  Lars har inte p.g.a. ålder kunnat nyttja sitt medlemskap och vill få detta avregistrerat.
  Hälsningar
  Lars Wiksten

 191. Har fullständigt tappat intresset för något jag aldrig får någon feedback på.
  Säger upp mig omedelbart nr 41501199957419078
  Respektera detta.

 192. Jag har sagt upp mitt guldmedlemskap i december 2014, ändå får jag påminnelsefaktura som jag inte är intresserad att betala, Så ta bort mej omedelbart som medlem.

 193. Vill säga upp mitt medlemskap i Stayfreinds/Klassträffen omedelbart

 194. jag vill säga upp mitt medlemsskap Klassträffen sweden AB/Stayfriends . Skickat 3 mars 2015 önskar bekräftelse. Vill inte betala inkassoavgifter o påminnelseavgifter utöver 169:-.

 195. Jag säger härmed upp mitt medlemskap Guld stayfriends klassträffen omgående. Jag önskar bekräftelse på detta till min e-postadress k.svard@live.se. Har försökt förut men inte lyckats, ni verkar vara svåråtkomliga. Jag betalar 169:– denna gång. Men uppsägning omgåede sedan.

  Svar omgående
  Kerstin Svärd

 196. Jag säger härmed upp mitt medlemskap Guld stayfriends omgående. Jag önskar bekräftelse på detta till min e- postadress.Jag betalar in denna summan men därefter uppsägning omgående.

 197. Jag har försökt att loga in med en skickad men det måste vara något fel för jag vill avsluta mitt medlemskap hur gör man då

 198. Önskar säga upp mitt medlemsskap i Stayfriends.
  Önskar befräftelse via e-post

 199. Härmed meddelar jag ÅTERIGEN att jag säger upp mitt medlemsskap i Stay friends med omeddelbar verkan .Jag kräver en bekräftelse via e-post

 200. Jag önskar avsluta mitt medlemskap i StayFriends. Det finns inga kamrater där av min gamla årgång (88 år).
  MVH Erik Andersson

 201. Jag vill avsluta mitt Guldmedlemskap i StayFriends den 23 Mars 2015. Har försökt tidigare men inte lyckats, vill därför ha en bekräftelse från er på min mail. MVH Vivianne Eriksson

 202. Hahhahahahahahahha detta inlägg har ju lyckats samla de mest korkade människorna i hela Sverige. Jävla idioter *facepalm*.

 203. Jag vill fr o m idag den 23 mars 2015 upphöra med mitt medlemskap i Stayfriend Guld. Vill få detta bekräftat via E-post.

 204. Vill upphöra med mitt Guldmedlemskap från och med idag den 23 mars 2015.
  Sänd mig en bekräftelse via E-post. Tack

 205. Härmed vill jag säga upp mitt medlemskap i klassträffen
  sweden AB/ stay friends.

 206. Härmed vill jag säga upp mitt medlemskap i klassyräffen swedenAB/ stayfrinds.

 207. Härmed vill jag åter igen säga upp mitt guldmedlemskap i stayfreinds.

 208. Kerstin Ekblad avled i april förra året.Tacksam för att få henne avförd från Stayfriends då jag blir ledsen varje gång jag ser hennes namn
  MVH Birgitta Ekberg

 209. Önskar säga upp sitt medlemskap i Stayfriends Guldmedlem.

  8 april 2015
  Gunilla Jägenstedt

 210. Först o främst, tack för din eminenta guide. För det andra……hur snurrig får man lov att vara? Samma namn kan dyka upp 5-6 gånger bland inläggen med önskan om att få bli kvitt sitt medlemskap på SF. Om man nu önskar att lämna denna skräptjänst läser man då inte på sidan man tror tillhör SF? Uppenbarligen inte, suck.

 211. Säger upp mitt medlemskap i Stayfriends, att vara medlem ger ingenting, vill inte skriva flera ggr. Respektera detta som min uppsägning

 212. Nu vill jag avregistrera mig för tredje gången!!!!!!
  Har betalat 900,00 helt i onödan Jag vill ha bekräftelse på att jag är borttagen DEFINITIVT
  Ingela Möller

 213. Har varit lite ointresserad för det mesta ! det kommer hälsningar från många jag inte känner, Vill därmed avregistrera mig för denna gång

 214. Härmed vill jag återigen säga upp mitt guldmedlemsskap med stayfriends,har skickat 2 mail till Er för en vecka sedan men hör inte något från Er.

 215. Har mejlat till Er 2 gånger och sagt upp mitt medlemsskap med omedelbar verkan men ni svarar inte.Ordernummer 80346410
  kommer inte att betalas,Hör jag inte av Er så går jag vidare med detta.

 216. Tack snälla Maria för exellent guide att avsluta. Fnissar dock åt alla inlägg som handlar om att man vill avsluta sitt medlemskap … tycker det är ytterst konstigt att somliga inte förstår. Kanske för att de inte läser ordentligt, vad vet jag.

  Kram Yvonne

 217. HEJ AVSÄGER MIG FRÅN STAYFRIENDS OMEDELBART.
  VILL INTE HA NÅGON FÖRLÄNGNING TACK.

 218. HEJ avsäger MIG MEDLEMSKAP OMEDELBART.HAR INTE SAGT NÅGON FÖRLÄNGNING— MAFFIAMETODER

 219. Jag guldmedlem 22434540 vill avsluta att vara medlem.
  Anledning : det ger mej inte något värdefullt. Hoppas att ni ornar så jag blir stuken från och med nu
  Med vänlig hälsning Bo Birgersgård

 220. Förra året gick jag med i Stay Friends inför instundande klassfest i maj 2014,
  Jag har ett flertal ggr meddelat önskan till utträde och jag har inte hört något från dem på länge.
  Men upptäcker idag att man från Stay Friends har dragit 169 kr från mitt konto!!!!!!!
  Så OFÖRSKÄMT
  BETALA genast tillbaka pengarna!
  Bibbi B Henriksson

 221. Har skrivit till er Förut om uppsägning av Stayfriends men nu skickar ni en ny faktura+ påminnelse !!! Vad menar ni med detta? ringde Klarna och dom vill ha meddelande från er att jag har utgått ur Stayfriends, så nu vill jag inte få varken räkningar eller meddelande från er mer. jag förstår inte varför ni håller på med sådana saker, har man slutat så har man, eller hur !!!!
  P-O Backman

 222. Jag vill avsluta mitt medlemsskap i StayFriends omedelbart då jag inte har någon användning för det.
  Hälsningar Christer

 223. Jag Vill AVsluta mitt Abonnemang med er fort !, jag får många hälsningar från folk jag aldrig har hört talas om: JAG vill gå ut direkt Nu
  mitt medlems nummer är 21584433
  P-O Backman
  Pob1@spray .se

 224. jag vill bestämt gå ur stay friends nu på en gång, eftersom ni inte kan sköta medlemmarnas fakturer, jag fick en på 409 kr som jag skulle betala, men jag har inte fått någon räkning eller på nätet som jag brukade, det här tollererar inte jag
  ni har också fel e-post till mig, nu är det ingwal70@hotmail.com, då kommer ni till mig, medlemsnummret är: 18255689
  Inga Wallin

 225. Jag vill avregistrera mig från Facebook och guld på en gång datum 5/6 2015 se till att det blir gjort annars kontaktar jag andra så det blir gjort jag kan lagar så inga trix med mig

 226. Undrar också hur man kan komma ifrån det här. Har betalat in en inkassoräkning på 1,400 kr nu. Har inte fått någon räkning tidigare.

 227. Jag vill inte förlänga mitt medlemskap hos er. order nr. 81685324. Vänligen avslutas nu med en gång.

 228. V.g avsluta mitt guldmedlemorder. 80846587 orderdat 04052015 fakturan betalas den 26.6.2015. Jag skrev till klarna att de skulle avsluta mitt medlemskap men det var tydligen fel. Fakt nr 41505199941615571
  Tacksam för ett svar ifrån Er.
  Med vänlig hälsning

  Roland Larsson

 229. TILLÄGG TIDIGARE MAIL
  bETAL RÄKNING DEN 18062015
  BLEV FEL TIDIGARE
  MVH
  Roland Larsson

 230. Jag vill avsluta mitt medlemskap f.o.m. idag 29/6-2015 med omedelbar verkan.
  Sa upp mitt medlemskap aug.2014.
  Har inte fått någon bekräftelse på detta trots påminnelser.
  Är det TV:s Uppdrag Granskning man ska kontakta för att bli
  av med medlemskapet eller polisen???

 231. jag vill avsluta mitt medlemskap i stayfriends.
  ordernr: 81495518

 232. jag vill gå ur mitt medlemsskap med stayfriens.

  ordernr: 81495518

 233. Jag Vill omg säja upp mitt medlemskap i stay friends Guld medlemskap de är för3 gången jag begär detta senast var de 6-2 kl 11,33 får fortfarande inkasso krav på 409 kr så antingen avskriver ni detta eller så polis anmäler jag de, har redan talat med polisen om de så de är klart jag önskar svar omg tack

 234. Som jag ser av ett stort antal f.d. medlemmar verkar det vara svårt att få Er att strykas som medlem….var är problemet… Eller finns det andra krångliga alternativ..för att ta’ sig ur detta?, vänligen men bestämt jag är inte intresserad medlem längre.Mvh BB

 235. Säger härmed omgående upp mitt medlemskap 2015-07-16

 236. Jag säger upp mitt medlemskap med omedelbar verkan
  2015-07-21 !
  Det har varit svårt att få kontakt med de ansvariga under alla år och inget är till min fördel . Klarna hänvisar till företaget och det är som det står i ett tidigare mejl som en annan skrivit längre upp på sidan! Jag har inte vart in på min stayfriends sida och har heller inte fått något mejl från dom eftersom jag har fått bytt mejladress på grund av telias slarv så kommer jag inte åt min sida. Hittar inget telefon nummer att ringa till stayfiends . Ta bort mitt abonnemang. Jag vill ha en bekräftelse till nämnda epost adress att jag är avslutad. och även att ni meddelar KLARNA.

 237. Vill härmed avregistrera mig från stayfriends samt Facebook och Twitter, även instagram och slutligen svenska kyrkan!! Vill ha bekräftelse på detta omgående!
  Tack på förhand 😉

 238. vill avsluta mittstayfrends@se fick en faktura på guldmedlemskapet vill avsluta detta 169 kr evaliljenberg

 239. Vill avregistrera mitt Guldmedlem skap.
  Från o med idag datum. 15-07-24

 240. Vill avregistrera mig. GENAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 241. Vill avregestrera mitt Guldmedlemskap omgående, tack

  Anita Nilsson

 242. Härmed säger jag upp medlemskapet i stayfrends med omedelbar verkan 2015 07 28.
  Bekräfta snarast!

 243. härmed säger jag upp medlemskapet i stayfriends med omedelbar verkan 2015-07-28 BEKRÄFTA SNARAST!!!!! KOPIA FINNS!

 244. tack på förhand! Har försökt o gå ur i 3 år!! hoppas det lyckas denna gång! M.V.H Lisbeth Hansson

 245. följde rådet o gick in på stay friends följde alla instruktioner kom ända fram till avregistrera men se då var det stopp! det var helt omöjligt o komma längre !!!!!

 246. har försökt att gå ur stayfriends, skall inte va med längre. Men jag får räkningar å nu även inkassokrav, som jag inte tänker betala. tycker de är svagt att jag inte får svar på mina mail jag skickat till kundsupporten. kräver omedelbart urträde och ett
  svar på att ni tagit emot detta

 247. jag vill gå ur stayfriends med omedelbart verkan från 09-08 2015

 248. vILL AVREGISTRERA MIG FRÅN STAY FRIEND MED OMEDELBAR VERKAN

 249. vill inte vara guldmedlem längre. Använder aldrig tjänsten.

 250. hej. jag säger upp mitt medlemskap i stay frends, på grund av att jag inte har någon dator eller mobil som jag kan komma in på stay frends. mvh sven-ove

 251. Önskar urträde ur stayfriend med omedelbar verkan!!!!!!!!!!!!
  Har försökt med detta flera år, men får lik förbaskat en påminnelse med påminnelseavgift varje år!!!
  Hur kan jag lyckas med detta?????
  vad ska jag göra för att gå ur?osv snarast!!

 252. Jag vill med omedelbar verkan säga upp mitt medlemsskap. Alltså 2015-09-21. Jag har inte gjort denna beställning vad jag kan komma i håg. Jag var med som guldmedlem för tre-fyra år sedan, men har aldrig gjort någon förnyelse.
  Varför är det så förtvivlat svårt att kunna ringa eller på annat sätt komma till tals med stayfriens? Skall jag skiftligen behöva kontakta stayfriensd eller kanske åka från Småland till Stockholm för en avregistrering?

 253. Jag vill genast avsluta mitt medlemskap. Jag har försökt tidigare. Men ni struntar i detta. Försök denna gång att tillmötesgå mitt önskemål.

 254. Medlemsnummer 6244140

  Får härmed säga upp mitt medlemskap hos Stayfriends.

 255. Ta bort E-post enligt ovan o medlemskap.Har fått ny guld-medlemskap o ny E-postaddress

  E-post :werner.andersson@hotmail.com

  Annulera gammal faktura ordnr:83380280
  Fakt nr:4 1509 1999 4174 5879( dat 2/9 15)
  Har fått betala denna faktura 1 år

 256. se till att ta bort mej från eran prenumeration. Jag har ALDRIG givit er tillåtelse att dra pengar från MITT konto.

 257. Hej Stayfriends,
  Jag har byt mailadress från ”Se ovan” till ny mailadress. Jag skulle vilja få det ändrat till följande adress:

 258. Snälla ta bort mig från stayfriends. Jag är 76 år och har blivit utsatt för någon med skämtlynne!
  Tack på förhand

 259. Vill avsluta mitt guldmedlemskap Tack på förhand. Jag kan ej läsa mina brev från er tack vare att det inte går att fixa eran adress på min e-post., får lov att titta på fruns.

 260. Vill avsluta mitt Guldmedlemskap. Tack på förhand. Kan ej se era mail från er . Får lov att titta på fruns mailadress, se ovan

 261. VILL OMEDELBART SLUTA MITT MEDLEMSKAP I STAY FREINDS MEN DET VERKAR OMÖJLIGT. SNÄLLA HJÄLP

 262. Jag är i samma situation som jag tagit del av. Nu har jag blivit inkassohotad, Vill inte bli registrerad för obetald skuld. Jag har sagt upp mitt medlemskap skriftligt och sänt till Stay Friends och kopia till inkassoföretaget Segoria. Har inte blivit trodd. Hur skall man bli av med ”eländet” Skrivit åter till Stay Friends och begärt bekräftelse på uppsägningen. Har betalat 180:- i inkassokostnad samt 169:- för medlemsskapet. Jag har inte använt mig av Stay Friends de senaste tre åren.

 263. nu har jag fått. faktura igen från klarna. Jag är 99 år och alla är redan döa från min klass. Vill därför avsluta mitt SuperMegaPlatina-medlemskap hos er med OMGÅENde verkan. jag har skrivit förr se ovan. vänligen bekräfta innan jag dör. tack tack hej

 264. Nu är jag sååå trött på att det inte går att gå ur detta tråkiga abonrmang har försökt flera gånger ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET SÅ VAR VÄNLIG ATT TA BORT MIG NU

 265. Ber att få säga upp mitt medlemskap i stayfrends Har inte vänner mer som jag umgås med. Tack för allt.

  Rune Jönsson

 266. Fakt 41508199900931677
  Inkorgen
  ×
  Stefan Sundkvist

  28 okt. (4 dagar sedan)

  till info
  Jag har i över 1 års tid inte varit inne på Stayfreinds sidor därför att mitt spraylonto har upphört. Under den tiden har jag försökt att via e-post eller telefon komma i kontakt med Stayfreinds utan att lyckas. Har försökt att via mitt nya g-mailadress komma i kontakt men det har inte fungerat.
  Stayfreinds måste vara ett skumt företag eftersom de inte vill ha kontakt med kunderna.
  Tror ni att jag då kommer att betala denna faktura? NEJ, jag betalar inte.
  Med andra ord, jag vill begära utträde ur Stayfreinds
  Stefan S

 267. Jag betalar 169:- men vill inte vara med längre.

  Marianne Lindberg

 268. Under 2015 har jag inte varit inne på stayfriends sidor Men en faktura har jag fått säger en 1gång upp mitt medlemskap

 269. Härmed vill jag säga upp mitt medlemskap Orderno:84282160
  Mvh: Tomas Englund

 270. Härmed vill jag säga upp mitt medlemskap omedelbart.
  Medlemsnr 18829416
  Ordernummer 85114631 / Orderdatum 2015-11-16

 271. Uppsägning av mitt stayfriendsmedlemskap nr 33677606 från och med 17/11 2015
  Mvh Elsebeth Fryklund

 272. Jag vill gå ur denna sajt stay friends är aldrig inne längre så ta bort mig på en gång. Vill ha en bekräftelse på detta. Tack

 273. Så säger jag upp medlemskapet och ber om en bekräftelse härom . Mvh/ DJ.

 274. Den 17/11 sade jag upp mitt medlemskap nr 33677606.
  Var vänlig och bekräfta detta SNARAST.
  Elsebeth Fryklund

 275. Vill avregistrera mig från stay friends, har fått en påminnelse från Klarna men har inte sett någon faktura från Stay Friends???

 276. Jag vill härmed säga upp mitt medlemsskap i stayfriends. Jag har fått en påminnelse på 89 kronor men ingen faktura innan. Jag har betalt den nu men vill inte ha någon mer inbetalning från er.

  Hälsningar
  Inger Larsson

 277. Allt är sig likt har försökt i 3 år men det går inte att få packet
  att ge mig fri från det här fängelset En gång medlem alltid medlem……? Varför tar inte någon t.ex finansinspektionen itu
  med brottslingarna. Är fattigpensionär får en liten allmosa varje månad och på den skall jag försörja en i Tyskland och
  en sekreterare. Hon krävde sjukintyg per mail av mig om jag skulle bli frisläppt……är inte det ett brott mot min intergritey?
  så säg…? Nu väntar väl kronofogden. Har inte i hela mitt liv slarvat med bet. Och aldrig upplevt något liknande

 278. Jag har för andra året i rad ej fått någon faktura från Stayfrinds men en Påminnelse krav från Klarna med påslag 60 kr som påminnelse avgift.För det bör ju vara så att man får en faktura först och om man ej betalt så får man betala krav avg.
  Ps jag säger upp mitt medlemskap i Klassträffen Sweden AB / Stayfrinds, från och med i dag.

 279. har aldrig bett att få mitt medlemskap förlängt, det har kommit både krav och inkasso och jag tänker inte betala någondera
  detta får ni ordna upp .

 280. Avslutar mitt Stay friends från årskiftet 2015-2016
  Gun Bengtsson/Johansson

 281. Jag avslutar mitt medlemskap i StayFriends omgående

  Birgitta Åhlander
  2016 01 21

 282. vill inte vara medlem längre,, ska det vara så svårt att gå ur ,Vill avsluta medlemskap i stayfriends

 283. Jag vill säga upp mitt medlemskap nu har försökt för ca ett år sedan

 284. Hej! Ja heter Bengt Luthman och ja vill gå ur stayfriends och Guldmedlemsskapet :
  MVH. Bengt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *